Zakelijke events

Op de ideale locatie

Zakelijk

De ideale locatie voor een zakelijk evenement kenmerkt zich door omvang en goede bereikbaarheid. Daar ligt de kracht van Het Turfschip Etten-Leur. De ruime zalen en de flexibiliteit daarvan maken Het Turfschip tot een geschikte locatie voor uw zakelijke events. Door de ligging vlakbij de A16 en A58 is Het Turfschip goed bereikbaar voor gasten uit zowel de Randstad als België. De faciliteiten passen bij een eigentijdse eventlocatie. Comfortabel vergadermeubilair, gratis wifi, volop gratis parkeergelegenheid, een ruime beursvloer en verschillende zalen voor parallelsessies.

Bedrijfsevent

U wilt een tot in de puntjes verzorgd bedrijfsfeest? Met verschillende feestzalen, variërend in omvang, een foyer en eetcafé is Het Turfschip Etten-Leur dé locatie. Ook binnen de richtlijnen van de nieuwe werkkostenregeling creëert team Het Turfschip voor u een programma op maat zonder dat u extra belasting verschuldigd bent. De WKR kent namelijk uitzonderingen op de regel dat personeelsfeesten als loon van de werknemer moeten worden gezien of in de beperkte forfaitaire ruimte ondergebracht moeten worden.

Wij bieden kant-en-klare arrangementen maar uiteraard kunt u ook uw geheel eigen invulling geven aan uw bedrijfsevent.

Bij Het Turfschip kunt u terecht voor:

  • Congressen
  • Evenementen
  • Bedrijfs-/personeelsfeesten
  • Beurs/expositie
  • Bedrijfs-/productpresentatie
  • Vergaderingen
  • Cursussen/workshops

Congres/beurs

In Het Turfschip bevindt zich een congreszaal c.q. theaterzaal. Deze zaal is door de flexibele indeling helemaal in te delen voor een congres maar ook als beursvloer. Heeft u meer ruimte nodig? De centrale foyer en zelfs de sporthal kunnen worden ingezet voor uw beurs of congres.

Vergaderen

Met twee grote (theater)zalen en een aansluitende foyer bieden wij ruimte aan 1.600 personen. Naast deze drie grote ruimten beschikken wij over een aantal kleinere vergaderzalen die uitgerust zijn met comfortabel meubilair en eigentijdse faciliteiten. Ons team denkt graag met u mee over de meest geschikte ruimte voor uw bijeenkomst en adviseert u over een culinaire invulling op maat. Na een lange vergaderdag kunt u gebruik maken van onze hotelfaciliteiten. Onze hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Zo kunt u de volgende dag weer uitgerust verder.

Ieder congres, symposium, vergadering of bedrijfsevent vraagt om een eigen invulling. Team Het Turfschip denkt graag met u mee en adviseert u over de meest geschikte ruimte en de culinaire invulling ervan.

Adres

Het Turfschip Etten-Leur
Schipperstraat 2
4871 KK Etten-Leur

Kennismaken?

Eerst een keer kennismaken?
Maak een afspraak en kom een kop koffie drinken.

©2024 Het Turfschip Etten-Leur
Design & Realisatie: Pica2Studio
©2024 Het Turfschip Etten-Leur

Design & realisatie: Pica2Studio