Virtual en hybride events

Bereik uw doelgroep op een veilige manier

Events

Corona… het heeft een impact op alles wat we doen en hoe we met elkaar omgaan. Vooral in de evenementenbranche heeft het veel gevolgen.

Contact houden en kennis uitwisselen is en blijft een belangrijk aspect bij organisaties. Hierbij draagt het ‘zien’ van elkaar veel bij aan de beleving. Bij Het Turfschip Etten-Leur kunnen, met de inzet van professionele middelen, verschillende vormen van virtual events georganiseerd worden.

Virtual events

Bij een virtual event gaat het vooral om het delen van informatie, bijvoorbeeld een product presentatie, congres, digitale beurs of het informeren van alle medewerkers over interne ontwikkelingen. 

De sprekers zitten op locatie – en dit hoeft niet eens bij elkaar aan tafel te zijn maar kan ook op verschillende plekken in het land – en via een livestream kan iedereen, van over de hele wereld, meekijken. 

Een virtual event hoeft niet alleen te gaan om het ‘zenden van informatie’: door gebruik te maken van communicatie technieken kunnen paneldiscussies gevoerd worden, stellen deelnemers hun vragen waar live antwoord op gegeven wordt – het wordt een interactieve sessie voor iedereen. 

Hybride events

Een hybride event is een combinatie van een virtual event met een zogenaamd ‘offline’ event: dus dat er mensen op een bepaalde locatie samenkomen en via streaming kijken mensen mee.

Deze meekijkende personen kunnen bijvoorbeeld thuiszitten, maar ze kunnen ook in een andere ruimte van Het Turfschip zitten waar ze op een scherm meekijken: in-house livestreaming. De meest ultieme vorm van hybride kan ook bij ons: een offline event dat door mensen gevolgd wordt die in andere ruimtes van Het Turfschip zitten én mensen die vanuit huis meekijken en meedoen.

In-house livestream

Onze professionele aanpak:

Speciaal voor de virtual en hybride events hebben wij een aparte regieruimte ingericht, zodat de regie niet in dezelfde ruimte hoeft te zitten als de deelnemers.

Meerdere Full-HD camera’s registreren de vergadering of sessie om een zo compleet mogelijk beeld te geven en de (online) kijkers het gevoel te geven dat ze er écht bij zijn. 

Waarom virtual en hybride events?

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat de mens een sociaal wezen is – en diep van binnen weten we dat eigenlijk allemaal wel. Bij de communicatie tussen mensen is het ‘zien’ van de andere persoon van belang voor de beleving en of de boodschap goed overkomt. Ook blijkt uit onderzoek dat informatie dat wordt uitgewisseld tijdens live-events veel beter blijft hangen.

Daarom zijn virtual en hybride sessie voor elke organisatie – groot of klein – een unieke kans om in contact te blijven met klanten en de eigen medewerkers.

Ieder congres, symposium, vergadering of bedrijfsevent vraagt om een eigen invulling – online of offline. Team Het Turfschip denkt graag met u mee en ontzorgt u bij de organisatie van uw event.

Adres

Het Turfschip Etten-Leur
Schipperstraat 2
4871 KK Etten-Leur

Kennismaken?

Eerst een keer kennismaken?

Maak een afspraak of maak gebruik van één van onze acties.

©2024 Het Turfschip Etten-Leur
Design & Realisatie: Pica2Studio
©2024 Het Turfschip Etten-Leur

Design & realisatie: Pica2Studio