Het Turfschip Etten-Leur

Kom kennismaken of boek uw unieke bedrijfsevent!

Kennismaken

U weet als geen ander hoe belangrijk een goede vergader- of evenementenlocatie is. De keuze in locaties is enorm en de websites beloven u de meest effectieve en inspirerende bijeenkomst ooit.

Hoe weet u of die beloofde topservice inderdaad top is? Of de goede bereikbaarheid en volop parkeergelegenheid niet een beetje overdreven zijn?

Zelf ervaren

Het beoordelen van een locatie kunt u alleen doen door het zelf een keer te ervaren. 
Maak vandaag nog kennis met de verrassende veelzijdigheid van Het Turfschip Etten-Leur en kom langs voor een kop koffie/thee. 

 

Bedrijfsevents

Wij hebben een breed aanbod van (kant-en-klare) bedrijfsevents voor een unieke, en bijzonder bedrijfs-/personeelsfeest. Wat dacht u van uw eigen pubquiz of vliegen met een drone in onze sporthal. 

Wilt u liever iets anders? Elk arrangement kunnen wij geheel op maat aanpassen zodat het aansluit bij uw wensen. Neem gerust contact met ons op.

Onze acties direct in uw mailbox?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van acties, evenementen en ontwikkelingen in Het Turfschip Etten-Leur.

Een greep uit ons aanbod

Escape Room Experience

Escape Room Experience

De Escape Room Experience kan nu ook in grote groepen meegemaakt worden. Onder professionele begeleiding wordt het spannende spel gespeeld.

Lees meer
Drone vliegen

Drone vliegen

Leer in een middag vliegen met een drone. Onze sporthal is uw ‘vliegveld’. Dit arrangement kan uitgebreid worden naar keuze.

Lees meer
Pubquiz

Pubquiz

De pubquiz bij Het Turfschip Etten-Leur: uw eigen bruine kroeg, goeie muziek, lekkere drankjes en hapjes en… stof om de hersenen te laten kraken.

Lees meer
Vrijdag Vergader & Borrel

Vrijdag Vergader & Borrel

Sluit de werkweek in een andere, inspirerende omgeving af. Met dit arrangement vergadert u in één van onze boardrooms en sluit u af met een borrel met snack.

Lees meer

Adres

Het Turfschip Etten-Leur
Schipperstraat 2
4871 KK Etten-Leur

Kennismaken?

Eerst een keer kennismaken?

Maak een afspraak of maak gebruik van één van onze acties.

© 2022 Het Turfschip Etten-Leur

Design & Realisatie: Pica2Studio

© 2022 Het Turfschip Etten-Leur
Design & realisatie: Pica2Studio