Hotel Het Turfschip

Kom heerlijk tot rust

Hotel

Het Turfschip heeft acht ruime en comfortabele tweepersoonskamers. Hier komt u tot rust na een lange dag vergaderen, een gezellig feest of wanneer u de prachtige omgeving bezocht heeft.

Kamer reserveren

In verband met de opvang van vluchtelingen kunnen we vooralsnog geen reserveringen aannemen. Wij danken u voor uw begrip.

Onze hotelkamers

  • Ruimte, comfortabele bedden
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Luchtbehandeling
  • Beste prijs/kwaliteitsverhouding*

Let op:

Het Turfschip beschikt niet over een 24-uursreceptie. Buiten de openingstijden van het café/restaurant kunt u de kamers (2e etage) per trap bereiken via de aparte hotelingang.

Meerdaagse evenementen

Voor zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen, die meerdere dagen omvatten, is het een uitkomst dat Het Turfschip zowel beschikt over vergader- en congresmogeljikheden als ook een hotel. Deelnemers aan een meerdaags evenement kunnen overdag het congres of evenement bijwonen en daarna zichzelf terugtrekken in hun eigen hotelkamer.

Beste prijs/kwaliteitverhouding

Gasten geven hotel Het Turfschip een hoge waardering voor hun bezoek. Voor de regio Etten-Leur krijgt Het Turfschip het predicaat ‘beste prijs/kwaliteit verhouding’. Met name door de bedden met hoog comfort, uitstekende WiFi en de gastvriendelijkheid van de medewerkers.

Nagenieten van uw feest

Na een geweldig feest in één van onze zalen, hoeft u niet helemaal naar huis maar kunt u makkelijk naar uw hotelkamer. Daar geniet u in alle comfort van ons hotel na van uw feest.

Uitvalsbasis voor toeristische activiteiten

Met de auto bent u in 10 minuten in Breda, met 30 minuten in Tilburg, in 35 minuten bent u bij de Efteling en de grote steden Antwerpen en Rotterdam zijn met 45 minuten te bereiken. Ook de omgeving van Etten-Leur biedt vele mogelijkheden. Fietsen door de polder, wandelen in de bossen of varen vanuit de Leurse Haven. Bekijk nog meer mogelijkheden.

Adres

Het Turfschip Etten-Leur
Schipperstraat 2
4871 KK Etten-Leur

Kennismaken?

Eerst een keer kennismaken?
Maak een afspraak en kom een kop koffie drinken.

©2024 Het Turfschip Etten-Leur
Design & Realisatie: Pica2Studio
©2024 Het Turfschip Etten-Leur

Design & realisatie: Pica2Studio