Dé plek voor uw feest

Bruiloft, verjaardag of afscheid

Feesten

Speciale momenten viert u op een bijzondere manier. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, verjaardag of een babyborrel. Wij nemen de zorg van alles rondom het feest of gebeurtenis van u over zodat u kunt genieten van uw gasten.

Bruiloft

Iedereen heeft andere wensen voor de bruiloft: groot en traditioneel of juist klein, intiem en casual. Wat uw wensen ook zijn, Het Turfschip geeft u een variatie aan mogelijkheden. Niet alleen qua ruimte maar ook de culinaire invulling kan geheel naar wens verzorgd worden. Bent u op zoek naar een ruimte waar u zelf de catering ter hand kunt nemen, ook dat kan bij Het Turfschip. Bij ons kunt u een ruimte huren inclusief een ruime keuken.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Bruiloft
  • Jubileum
  • Verjaardag
  • Babyborrel
  • Receptie
  • Diner
  • Afscheid

Verjaardag/jubileum

Voor welke mijlpaal dan ook: verjaardag met een rond getal, gouden bruiloft, jubileum van het werk, met alles wat mogelijk is bij Het Turfschip wordt het een mooie, onvergetelijke viering.

Van een themafeest tot een gezellige avond in ons Vlaams café tot een sfeervolle receptie met uitzicht op de haven. Ook de inwendige mens zal zeer goed verzorgd worden met een op maat culinaire invulling.

Afscheid

Met het afscheid van een dierbare wilt u als nabestaande dit zo persoonlijk mogelijk invullen. Het Turfschip biedt ruimte voor zowel grote als kleine gezelschappen. In een sfeervolle omgeving kan de herdenking of condoleance plaatsvinden. Na een herdenkingsbijeenkomst is het mogelijk om gebruik te maken van onze foyer voor het in ontvangst nemen van condoleances en napraten onder het genot van een kopje koffie.

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

Hoe gaan we het aanpakken? Groot en traditioneel of juist klein en intiem?

Adres

Het Turfschip Etten-Leur
Schipperstraat 2
4871 KK Etten-Leur

 

Eerst een keer kennismaken?
Maak een afspraak of maak gebruik van één van onze acties.

Wij bellen u terug!

12 + 7 =

© 2020 Het Turfschip Etten-Leur
Design & Realisatie: Pica2Studio
© 2020 Het Turfschip Etten-Leur
Design & realisatie: Pica2Studio