Dé plek voor uw feest

Bruiloft, communie of afscheid

Feesten

Speciale momenten viert u op een bijzondere manier. Of het nu gaat om een bruiloft, communie, jubileum, verjaardag of een babyborrel. Wij nemen de zorg van alles rondom het feest of gebeurtenis van u over zodat u kunt genieten van uw gasten.

Bruiloft

Iedereen heeft andere wensen voor de bruiloft: groot en traditioneel of juist klein, intiem en casual. Wat uw wensen ook zijn, Het Turfschip geeft u een variatie aan mogelijkheden. Niet alleen qua ruimte maar ook de culinaire invulling kan geheel naar wens verzorgd worden. Bent u op zoek naar een ruimte waar u zelf de catering ter hand kunt nemen, ook dat kan bij Het Turfschip. Bij ons kunt u een ruimte huren inclusief een ruime keuken.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Bruiloft
  • Jubileum
  • Communie
  • Verjaardag
  • Babyborrel
  • Receptie
  • Diner
  • Afscheid

Verjaardag/jubileum

Voor welke mijlpaal dan ook: verjaardag met een rond getal, gouden bruiloft, jubileum van het werk, met alles wat mogelijk is bij Het Turfschip wordt het een mooie, onvergetelijke viering.

Van een themafeest tot een gezellige avond in ons Vlaams café tot een sfeervolle receptie met uitzicht op de haven. Ook de inwendige mens zal zeer goed verzorgd worden met een op maat culinaire invulling.

Communie

De eerste communie van je kind is een bijzondere gebeurtenis. Deze mijlpaal laat je niet zonder een mooi feest voorbij gaan.

Het organiseren en voorbereiden van een communiefeest kan tijdrovend zijn, wij nemen u dit graag uit handen. Samen met u maken wij er een onvergetelijk feest van voor u en uw kind. Het kan heel grootst zijn of juist klein en betrokken. Wat u ook wenst, wij regelen het graag voor u.

Afscheid

Met het afscheid van een dierbare wilt u als nabestaande dit zo persoonlijk mogelijk invullen. Het Turfschip biedt ruimte voor zowel grote als kleine gezelschappen. In een sfeervolle omgeving kan de herdenking of condoleance plaatsvinden. Na een herdenkingsbijeenkomst is het mogelijk om gebruik te maken van onze foyer voor het in ontvangst nemen van condoleances en napraten onder het genot van een kopje koffie.

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

Hoe gaan we het aanpakken? Groot en traditioneel of juist klein en intiem?

Adres

Het Turfschip Etten-Leur
Schipperstraat 2
4871 KK Etten-Leur

Kennismaken?

Eerst een keer kennismaken?
Maak een afspraak en kom een kop koffie drinken.

©2024 Het Turfschip Etten-Leur
Design & Realisatie: Pica2Studio
©2024 Het Turfschip Etten-Leur

Design & realisatie: Pica2Studio