Professionele catering

Ook bij u op locatie

Catering

Een event, congres of feest is niet compleet als niet voor de inwendige mens gezorgd wordt. Onze keukenbrigade verzorgt alles tot in de puntjes en geheel in overleg met u. Door onze grote keuken(s) – we hebben er inderdaad meerdere – kunnen we heel veel bieden. Zo bieden wij cateringopties voor gebruikers van Het Turfschip, maar ook catering bij u op locatie is mogelijk. 

Catering feest of evenement

Maakt u gebruik van één van de ruimtes in Het Turfschip voor een feest of ander (zakelijk) evenement? Maak het geheel compleet door ook de catering door ons te laten verzorgen. Zo heeft u alles in één keer geregeld. Wij ontzorgen u en u kunt genieten van uw feest of u volledig richten op de inhoud van uw (bedrijfs)evenement.

Of het nu gaat om een vergadering waar een goede kop koffie met een lekkernij geserveerd moet worden, een uitgebreid buffet of walking dinner voor een grote groep mensen, onze keukenbrigade draait de hand er niet voor om.

Liever zelf doen?

Bij een aantal ruimtes kunt u keukenfaciliteiten meehuren. Deze keukens zijn ruim van opzet en voorzien van moderne apparatuur. U kunt zelf uw eigen invulling geven aan de catering van uw feest.

Catering op locatie

Viert u uw feest of organiseert u een (bedrijfs)event in uw eigen pand, maar u wilt geen rompslomp voor het eten en drinken? Maak dan gebruik van onze full option cateringservice op locatie.

Op maat invulling
Iedere gelegenheid is uniek en ons team denkt graag met u mee voor een invulling op maat. Vanuit onze keukens kunnen wij lekkere en eerlijke hapjes, lunches en buffetten op uw feest of evenement serveren. Onze medewerkers heeft veel ervaring met het verzorgen van grote en kleine evenementen. Kwaliteit en service staan altijd bij hen voorop.

Faciliteiten op locatie

Naast het verzorgen van de catering kan Het Turfschip u ook voorzien van de aankleding van uw feest of bedrijfsevenement. Vanuit ons centrale magazijn zijn wij in staat om te zorgen voor een feesttent voor uw buurtfeest, serviesgoed voor uw tuinfeest of uw bedrijfshal om te toveren tot een subtropische eiland. Daarnaast kunnen wij vanuit een eigen evenementenbureau vrijwel ieder gewenste entertainment verzorgen.

Onze catering

Invulling op maat | Lekker en eerlijk eten
Hapjes, lunch, diner, buffet: alles is mogelijk
Complete (thematische) aankleding, ook op locatie

Adres

Het Turfschip Etten-Leur
Schipperstraat 2
4871 KK Etten-Leur

Kennismaken?

Eerst een keer kennismaken?
Maak een afspraak en kom een kop koffie drinken.

©2024 Het Turfschip Etten-Leur
Design & Realisatie: Pica2Studio
©2024 Het Turfschip Etten-Leur

Design & realisatie: Pica2Studio